HTML

Ez+Az

Szia kedves Idegen!!!! Ebben a blogban saját írásaimmal találkozhasz - cikkek, interjúk... Remélem élvezni fogod őket, és ha úgy döntesz, hogy valami tetszik (vagy nem), akkor annak adj is hangot! :-) Üdv!

Friss topikok

Linkblog

Kylie - Aphrodite

2010.07.20. 13:17 Kivy90

 Kylie Minogue ismét maradandót alkotott!

 
Ki ne emlékezne arra, amikor a pöttöm énekesnő a betegségéből felgyógyulva kiadta a 10., X névre keresztelt albumát? Hatalmas siker lett belőle... és most, 3 évvel az X sikere után, Ms. Minogue ismét stílust váltott, és megajándékozott minket az Aphrodite c. új albumával!
 
Szexi kaméleon - mondhatnánk akár ezt is az aprócska termetű művészre, úgy váltogatja folyamatosan a stílusokat, mint más a ruháit. De ő sosem rontja el. Vajon mi a titka? 
Most ismét egy új stílusváltásnak lehetünk fültanúi: Itt az Aphrodite!!!
 
A korong július 5-én került a boltok polcaira szerte Európában, és már a megjelenés napján 14 országban a listák legelejére ugrott. Mi ez, ha nem siker? Az első kislemez, az All The Lovers, már régóta ostromolja a magyar és a külföldi slágerlistákat egyaránt nagy sikerrel.  Ez az album valami új és más, legfőképpen talán az X-hez képest. Kylie visszarepít minket abba a hamisítatlan pop világba, ahol nincs szomorúság, és minden lehetséges. Minogue nemrégiben a Twitter profilján úgy jellemezte az albumot, hogy olyan mint egy "hatalmas fenékberúgás".  
 
Az All The Lovers euforikus hangulatától igazán jó kedve lesz az embernek, és a legtöbb szám ugyanezt a vonalat képviseli. Az előző kiadványból jól ismert electric-future pop vonalnak már nyoma sincs, nincs a Speakerphone feledhetetlen pulzálása, a 2 Hearts dübörgése, de talán már nem is hiányzik senkinek.Van helyette eufória, minden mennyiségben. Annyi hibát engedtessék meg, hogy felrójak Kylie-nak, hogy a számok annyira talán nem kifejezőek, de ebben az is benne lehet, hogy egy másfajta életérzést akar átadni ezzel az albummal, mint amit az elődjével. 
 
Az énekesnő visszament az időben az ezredforduló környékére, akkortájt a Light Years néven futó albuma volt hasonló stílusú mint az Aphrodite. 
 
A következő kislemez a Get Out Of My Way lesz, amihez a videó forgatásai hamarosan elkezdődnek. Kíváncsian várjuk, kedvenc popénekesnőnk milyen videóval lopja be a szívünkbe magát újra!!
 
Kylie Minogue - Aphrodite (2010)

01. All The Lovers
02. Get Out Of My Way
03. Put Your Hands Up (If You Feel Love)
04. Closer
05. Everything is Beautiful
06. Aphrodite
07. Illusion
08. Better Than Today
09. Too Much
10. Cupid Boy
11. Looking for An Angel
12. Can't Beat The Feeling
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr512163555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása